MODALITATI DE PLATA

  1. Modalitatea de plata cu cardul bancar

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre euplatesc.ro si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe comision. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele euplatesc.ro. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

  1. Modalitatea de plata cu numerar la livrare

Plata se face in lei , integral, catre comisionarul care face livrare, in momentul livrarii produselor. Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs.

  1. Modalitatea de plata prin OP (ordin de plata)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de movo.ro, in urma confirmarii comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea incasarii platii pentru proforma emisa, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: SC MOVO REAL SRL

CUI: RO 25682582

Cont lei: RO40INGB0000999901647736 – ING BANK

Pentru produsele care se livreaza pe baza de comanda se poate solicita un avans de cel putin 30% din valoarea produsului in cazul in care acestea nu sunt disponibile in stoc. Dupa confirmarea telefonica a comenzii se va emite o factura pentru avansul de achitat. Vanzatorul va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform factura de avans primita.