CONDITII DE RETURNARE

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Puteti comunica dreptul la retragere prin email  la adresa retur@movo.ro sau in scris folosind acest formular. Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului. Daca produsul este returnat intr-o stare care nu permite revanzarea lui ca produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa suplimentara pentru reconditionarea produsului (daca acest lucru este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului in regim second-hand. Alternativ si la alegerea exclusiva a clientului, produsul poate fi returnat acestuia, clientul fiind in acest caz responsabil pentru toate cheltuielile aferente transportului. Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.). Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

Daca produsul primit nu corespunde specificatiilor din site sau are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta noastra in maxim de 24 ore de la livrare, prin completarea formularul de retur. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Returul produselor:

  • Completezi formularul de retur din contul tau, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
  • Selectezi una dintre optiunile de retur: rambursarea contravalorii produsului sau schimb cu acelasi model (ex. alta culoare) sau schimb cu un produs diferit
  • Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.