Chiuveta din inox poate rugini?

Cu siguranta nu se poate, ce se vede in chiuveta ca si “rugina” reprezinta doar niste depuneri de reziduuri din apa. Pentru a nu avea aceste depuneri, va trebui sa urmati spaturile de mai jos:

  • Indepartati murdaria si depunerile de calcar de fiecare data cand spalati ceva in chiuveta
  • Evitati contactul cu agenti de curatare care contin clor sau acid clorhidric
  • Evitati contactul cu obiecte ruginite
  • Curatati chiuveta cu partea non-abraziva a buretelui
De ce apar pete pe chiuveta

Aceste pete sunt de fapt depuneri calcaroase din apa, care retin si diverse particule de murdarie

Cum prevenim aceste pete

Acestea pot fi prevenite prin stergerea pana la usacare a chiuvetei dupa fiecare utilizare. Daca totusi apar, le puteti indeparta folosind substante speciale Blanco de curatare a inox-ului

Chiuvetele din inox se zgarie?

Chiuvetele Blanco din inox sunt fabricate cu mare grija si in conformitatea cu standardele de calitate in vigoare. Inoxul folosit are o compozitie 18/10 (nichel/crom). Oricum, nici cele mai noi tehnologii de fabricare nu pot face un inox care sa nu se zgarie; zgarieturile minore sunt normale si sunt o consecinta folosirii obiectelor dure sau ascutite in chiuveta. Ingrijirea periodica folosind agenti de curatare recomandati, cum ar fi BLANCOPOLISH si bureti pentru inox, va asigura o suprafata matasoasa si relativ rezistenta la zgarieturi pe o perioadde 2-4 saptamani.

Din ce este facut materialul SILGRANIT

SILGRANIT este un material compozit format din 80% granit natural, produse acrilice, pigmenti ceramici si culoare. Materialul rezultat este rezistent pana la 280° C.

Cat de sensibil este SILGRANITul la ciobituri si zgarieturi?

SILGRANITul este la fel de rezistent ca piatra, deci va rezista majoritatii loviturilor sau zgarieturilor ce pot aparea in timpul folosirii normale.

Este un material sigur pentr utilizarea impreuna cu alimentele?

Da, este 100% sigur, in acest scop a si fot creat.

Cum se poate curata SILGRANITul?

SILGRANITul este usor de curatat, folosind buretele cu care spalam vasele impreuna cu putina apa. Pentru indepartarea petelor mai dificile se poate folosi produsul nostru de curatare – BLANCO ACTIV

Chiuvetele din SILGRANIT se decoloreaza in timp?

Nu. Materialul se fabrica printr-o singura turnare si astfel este colorat in toata compozitia lui. Culoarea ramane aceeasi si in lumina soarelui.

Este SILGRANITul certificat?

Da. BLANCO detine sapte brevete exclusive pentru SILGRANIT ® PuraDur ®, ceea ce face ca acest material sa fie singurul de acest gen din lume. Confirmare suplimentara a proprietatilor sale excelente vine sub forma de 3 certificate de calitate neutre din LGA Nürnberg.