Curatarea si intretinerea chiuvetelor BLANCO

Chiuvetele din inox se curata ca o carpa curata si usacata dupa fiecare folosire. Pentru a va proteja chiuveta, nu folositi detergenti abrazivi. Recomandarea noastra este sa folositi detergenti non-abrazivi sau cei speciali pusi la dispozitie de BLANCO.
Folosirea unui gratar va poate feri chiuveta de mai multe zgarieturi.

In timp chiuveta se va zgaria, insa aceste zgarieturi se pot minimiza si estompa. Cand folositi un detergent, este recomandat sa il aplicati intai pe partea non-abraziva a unui burete si sa curatati in sensul periajului chiuvetei. Astfel o parte din zgarieturi se vor estompa si chiuveta isi va recapata luciul. Este important sa efectuati aceasta curatare pe toata suprafata chiuvetei. Dupa curatare, clatiti cu apa. Dupa clatire, folsiti o carpa curata si uscata pentru a indeparta picaturile de apa. Acestea contin calcar si pot lasa pete pe chiuveta.

Urmele de rugina care pot aparea pe chiuveta dumneavoastra sunt depuneri din apa sau de pe vasele pe care le-ati folosit. Rugina nu face parte din chiuveta si poate fi usor idepartata cu detergentii speciali, clatire si uscare.

Chiuvetele din granit se curata usor cu un burete de spalat vasele, detergent de vase si apa. Pentru depunerile de calcar sau diverse alte pete puteti folosi solutiile speciale puse la dispozitie de BLANCO.
Este important sa stergeti chiuveta cu o carpa uscata dupa fiecare curatare.
Pentru o mai buna intretinere, curatati chiuveta cu solutie speciala BLANCO ACTIV la fiecare 4 saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *