Sfaturi utile in alegerea chiuvetei si a bateriei de bucatarie

Chiuveta se afla in centrul bucatariei. 60% din timpul petrecut in bucatarie ne aflam in fata chiuvetei.
Pregatirea hranei, spalatul si taiatul sunt sarcini importante si trebuie facute cat mai eficient posibil; iar pentru asta ai nevoie de un mediu ergonomic, practic, adecvat pentru uz alimentar si usor de curatat. Peste toate acestea venim si cu un design ce poate satisfice si cele mai pretentioase gusturi.

Utilizarea optima a spatiului pentru mai mult confort

BLANCO ofera solutii pentru orice dimensiune a corpului chiuvetei. De cele mai multe ori, pentru un corp de 60 de cm latime se utilizeaza o chiuveta cu o cuva principala si o cuva secundara. Cuva secundara este folosita de cele mai multe ori pentru spalarea fructelor si a legumelor..

Functionalitate si ergonomie

Fiecare chiuveta are accesoriile care se potrivesc perfect si care va pot usura munca. Puteti toca sau strecura foarte usor fara a va indeparta de chiuveta.

Curatarea

Suprafetele chiuvetelor si bateriilor de bucatarie sunt usor de curatat. Cu toate acestea, inoxul necesita o atentie sporita datorita finisajului si texturii acestuia.

Materialul si culoarea

Alegeti intai materialul din care doriti sa fie chiuveta si apoi (daca este cazul) culoarea care sa se potriveasca cat mai bine cu culoarea blatului si a bucatariei. In functie de culoarea chiuvetei urmeaza sa alegeti finisajul bateriei de bucatarie.

Bateriile de bucatarie de la BLANCO

BLANCO ofera o gama extrem de variata de baterii de bucatarie, din care puteti face alegerea perfecta in functie de necesitatile dumneavoastra. Daca aveti chiuveta in dreptul ferestrei va puteti allege o baterie speciala ce se poate rabata sau care culiseaza astfel incat sa puteti deschide fereastra. Una din variantele cele mai practice de baterii de bucatarie este cea care are si extractor (cu sau fara jet sub forma de dus). Cu aceasta puteti ajunge cu jetul de apa in orice colt al chiuvetei sau chiar intr-o oala situata pe blat in apropierea chiuvetei.